Recomandari: The Rebound

„The Rebound” sau „Idila cu dadaca mea” este un film aparut in 2009. Catherine Zeta-Jones este actrita principala. Daca nu v-am convins inca, atunci sa va povestesc putin actiunea filmului.

Sandy este femeie in toata firea, nu lucreaza, insa are grija de familia sa: sotul si cei doi copii. Atunci cand aceasta descopera ca sotul o inseala, ii ia pe copii cu ea si se muta in New York. Proaspat divortata mamica incearca sa-si gaseasca de lucru si inchiriaza un apartament.

Aram, este un tanar absolvent de facultate, care citeste seria Harry Potter si se indeparteaza pe cat posibil de responsabilitati. De aceea, acesta este angajat la o cafenea si nu intr-un birou. Mai in gluma, mai in serios, Aram se ofera sa aiba grija de cei doi copii, atunci cand mama lor este plecata la lucru.

Aram se intelege foarte bine cu copiii, iar Sandy este foarte multumita de el. Desi este o diferenta mare de varsta, intre cei doi se infiripa o dragoste adolescentina. O posibila sarcina ii pune pe jar; datorita acestui mic incident, cei doi sunt nevoiti sa hotarasca ce au de gand sa faca in continuare.

Fetelor, daca nu o indragiti pe Catherine Zeta-Jones, stati fara grija; o sa fiti prea ocupate sa urmariti ochii albastri ai lui Justin Bartha.

Iata si trailerul filmului:

~ de ancudeu pe august 19, 2010.

Lasă un comentariu