Nascuti astazi

Se pare ca ziua de 9 septembrie a fost calauzita de o stea norocoasa. Trei mari actori de la Hollywood s-au nascut in aceasta zi. Este vorba despre Adam Sandler, Michelle Williams si Hugh Grant.

Adam Sandler este actorul care face legea in comedie. Va spuneam intr-un post mai vechi ca actorul a avut rol principal in 10 filme care au adunat mai bine de 100 de milioane de dolari fiecare in boxoffice. Actorul care a implinit astazi 44 de ani, a fost nominalizat de 47 de ori si a castigat 32 de premii. Acum puteti sa-l vedeti la cinema cu filmul „Grown Ups”, iar daca preferati sa ramaneti acasa si sa vedeti un film, atunci va recomandam o lista intreaga: Bedtime Stories, Funny People, Yo Don’t Mess With The Zohan, I Now Pronounce You Chuck&Larry, Click, The Longest Yard, 50 First Dates, Spanglish si lista poate continua.

Michelle Williams implineste astazi 30 de ani. Desi este la inceputul carierei, este o actrita foarte bine cotata la Hollywood. Aceasta a fost nominalizata la un Premiu Oscar si are alte 20 de nominalizari la alte premii. A fost casatorita cu regretatul Heath Ledger, alaturi de care are o fetita. Ceea ce probabil nu stiti despre ea, este ca este o colectionara de carti rare, cum ar fi, de exemplu, un exemplar din prima editie a cartii „The Great Gatsby”.

Hugh Grant a fost si va ramane unul dintre favoritii mamelor noastre. Motivul este simplu: la cei 50 de ani, actorul arata minunat. A castigat Globul de Aur si alte 14 premii. Puteti sa-l urmariti in filme precum: Did You Hear About The Morgans?, Music And Lyrics, Bridget Jones, Love Actually, About A Boy, Sense And Sensibility si multe alte comedii romantice.

~ de ancudeu pe septembrie 9, 2010.

Lasă un comentariu