Recomandari: Fired Up

Daca va era dor de o comedie adolescentina pe cinste, atunci strangeti toata gasca si uitati-va la Fired Up. Filmul a aparut in 2009 si s-a bucurat de o critica destul de buna desi nu face parte dintr-o categorie agreata de toata lumea.

Totul incepe atunci cand Shawn si Nick, doi prieteni foarte buni, se bucura de viata de liceu. Amandoi joaca in echipa de fotbal a liceului si se bucura de popularitate in randul fetelor. Popularitatea este ingradita de „granitele” liceului asa ca cei doi decid sa-si extinda posibilitatile. Desi campionatul de fotbal le bate la usa, cei doi decid sa insoteasca echipa de majorete a fetelor in tabara „Fired Up” deoarece vor sa agate cat mai multe fete. Totul decurge bine pana cand cei doi incep sa prinda miscarile si sa realizeze ca echipa chiar are nevoie de ei. Shawn se indrragosteste de Carly, majoreta sefa si incearca sa se apropie cat mai mult de ea. Pentru Nick, lucrurile sunt mai complicate, dar nu raman niciodata nerezolvate.

Motto-ul filmului e destul de simplu: „2 Guys. 300 Girls. You do the math”

Din distributie fac parte: Nicholas D’Agosto, Eric Christian Olsen, Sarah Roemer, Molly Sims, David Walton, John Michael Higgins si multi altii.

Iata si trailerul filmului:

~ de ancudeu pe septembrie 3, 2010.

Lasă un comentariu