Filmele verii 2010

Vara care ne paraseste cu pasi repezi a fost plina de suprize cinematografice. Fie ca vorbim despre animatii, francize sau filme cu buget redus, cu siguranta vara aceasta ne-a incantat cu macar un film.

Ce e important de stiut este ca doua filme au reusit sa intre cu usurinta in gratiile cinefililor: Inception si Toy Story 3. Filmele au fost foarte apreciate de critici. Toy Story a fost numit chiar cea mai buna animatie din toate timpurile. Pe IMDb.com, fanii si-au exprimat la randul lor parerea, motiv pentru care, in momentul de fata, Toy Story 3 se afla pe locul 12 in topul celor 250, cele mai apreciate filme din toate timpurile. Inception se afla pe locul 4, primind de la public nota 9,1.

Filmele 3D au fost la moda vara aceasta: francize precum Shrek sau Step Up, au decis sa mai adauge o dimensiune. Shrek Forever After, ultimul film din serie a fost primit cu caldura de fani.

Twilight Saga: Eclipse a fost unul dintre cele mai asteptate filme ale verii, avand incasari mai bine de 400 de milioane de euro in toata lumea.

The Karate Kid, filmul surpriza al verii, l-a adus in luminile reflectoarelor pe Jaden Smith, fiul lui Will Smith. Actorul a produs filmul acesta pentru fiul sau si se pare ca a facut alegerea potrivita. Succesul pe care l-a inregistrat l-a facut pe Will Smith sa accepte si o continuare a filmului.

Alte filme care au aparut vara aceasta si pe care nu ar trebui sa le ratati: How To Train Your Dragon, Clash Of The Titans, Prince Of Persia, Charlie St. Cloud, The Last Airbender, Piranha 3D si Despicable Me.

~ de ancudeu pe septembrie 1, 2010.

Lasă un comentariu