Recomandari: The Imaginarium of Doctor Parnassus

Cunoscut mai degraba ca ultimul film al regretatului Heath Ledger, The Imaginarium of Doctor Parnassus a fost lansat anul trecut si poate fi considerat un adevarat omagiu adus actorului.

Actiunea se desfasoara in jurul luptei dintre bine si rau. Doctor Parnassus are o caravana cu care face ocolul Angliei incantand ochii locuitorilor. Pentru ca-si iubea foarte mult asa zisa slujba, acesta face un pact cu diavolul: astfel, primeste imortalitate, dar trebuie sa renunte la primul sau nascut atunci cand acesta va implini 16 ani. Imortalitatea s-a dovedit a fi un adevarat blestem pentru maestru: lumea moderna nu mai are timp sa-si indrepte privirea spre caravana lui, iar Valentina, frumoasa lui fata, se apropia de varsta de 16 ani. Desi dornic sa-si ridice premiul, Diavolul se arata interesat sa renegocieze pariul. Atunci cand oamenii paseau in Imaginariul lui Doctor Parnassus, aveau posibilitatea de a alege doua variante; astfel sufletul lor mergea de partea lui Parnassus, sau de partea Diavolului. Castigator va fi cel care ajunge primul la 5 suflete.

Pe neasteptate, tanarul Tony se alatura grupului, iar lucrurile se complica.

Distributia este de zile mari: Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell, Christopher Plummer, Lily Cole si altii.

Un film pe care-l recomandam cu caldura! In continuare trailerul:

~ de ancudeu pe iulie 6, 2010.

Lasă un comentariu