Recomandari: Coraline

Era timpul sa recomandam si o animatie. Coraline este un film fantastic care il poarta pe privitor spre o lume cu totul speciala. Scenariul filmului este o adaptare a povesti scrise de Nail Gaiman.

Coraline este o fetita care traieste alaturi de familia ei. De curand acestia se muta intr-o casa noua, insa Coraline nu se bucura prea mult de atentia parintilor asa ca isi gaseste intotdeauna cate ceva de facut. Astfel descopera o mica portita intr-una din camerele casei; portita o va conduce pe aceasta intr-o aventura stranie, intr-o noua lume in care totul e mai bun, in care micuta are tot ce-si doreste. De ce straniu? Ei bine, aici o intalneste pe Cealalta Mama a sa care este o buna gospodina, spre deosebire de mama sa adevarata, dar si pe Celalalt Tata, un artist in toata puterea cuvantului.

Singurul lucru straniu sunt nasturii care le acopera ochii. In fiecare dimineata, Coraline se trezea inapoi in lumea normala alaturi de parintii ei adevarati. Atunci cand fetita ii spunei Celeilalte Mame ca ar dori sa ramana alaturi de ea pentru totdeauna, aceasta ii propune sa poarte si ea nasturi in locul ochilor. Astfel, Coraline doreste sa se intoarca acasa, doar ca, spre deosebire de datile trecute, aceasta se trezeste captiva in mainile Celeilalte Mame.

Un film fascinant, emotionant, dar si sinistru in acelasi timp. Dakota Fanning este cea care i-a imprumutat vocea micutei Coraline.

In continuare puteti urmari trailerul filmului:

~ de ancudeu pe iunie 20, 2010.

Lasă un comentariu