Recomandari: She’s out of my league

Pentru ca multi cititori au sugerat acest lucru, vom incepe o noua rubrica a blogului: Recomandari. Filme noi, filme vechi, cui ii pasa? Filme de calitate.

She’s out of my league este o comedie romantica care a aparut anul acesta. Filmul a fost interesant prin banalitatea lui. Practic actiunea se desfasoara in jurul unei probleme pe care multi baieti si-o ridica: Oare fata asta este de nasul meu?

Joe este un baiat simplu care intalneste femeia perfecta pe care si-o proiectase in minte. Proaspat trecut printr-o despartire si lucrand intr-un aeroport pe un salariu de nimic, Joe se simte nesigur atunci cand vede ca Molly este interesata de el. Neincrederea in propriile forte ii provoaca multe probleme.

Un film cu Jay Baruchel, Alice Eve, T.J. Miller, Mike Vogel, Nate Torrence si altii.

„Un film hilar, dar cu o picatura de romantic” – astfel isi numea filmul regizorul Jim Field Smith.

In continuare puteti urmarii trailerul:

~ de ancudeu pe iunie 16, 2010.

2 răspunsuri to “Recomandari: She’s out of my league”

  1. un film dragut care pune eterna intrebare,cum poate o fata draguta sa umble cu un baiat sub nivelul ei ,intrebare la care nu s a raspuns de secole,iar acest film incearva sa dea una din variante.imi pare bine ca dati iar semne de viata m am speriat ca v ati desfiintata sau ca v ati suparat pe mine.

Lasă un comentariu