Interviu cu Taylor Lautner

De curand, frumuselul Taylor Lautner a pozat si a dat un interviu in exclusivitate revistei Rolling Stone.

  • Nu crezi ca o parte din fanii New Moon vor fi dezamagiti de personajul tau si vor crede ca esti „baiatul cel rau?

Nu chiar, sincer, am cateva fane infocate care sunt de partea Echipei Jacob.

  • Este adevarat, dar de asemenea, ei te privesc ca pe un obstacol intre Bella si Edward.

Inteleg ce vrei sa zici. Edward si Jacob sunt total diferiti, sunt chiar opusi. Oricat de serioasa ar fi relatia dintre Edward si Bella, prietenia lui Jacob cu Bella este foarte puternica.

  • In film, atunci cand personajul tau se intalneste cu Edward, lucrurile sunt pe cale sa se transforme intr-o tragedie. Asta nu te transforma in baiatul cel rau?

Da. Dar asta e doar o parte a caracterului lui Jacob. Cand Jacob se enerveaza, este foarte grav, iar tot ce e in mintea sa, e Bella. Doar de asta ii pasa, doar asta iubeste. Daca cineva ii taie calea, nu se va sfarsi cu bine. Jacob va exploda.

  • Bella continua sa il minta pe Edward pentru a se putea intalni cu Jacob. Nu crezi ca ar trebui sa fie onesta cu el de vreme ce relatia lor este atat de serioasa?

Ei bine, ea are o relatie serioasa cu Edward, dar apoi intervine prietenia cu Jacob, ceea ce o lasa confuza.

  • De ce crezi ca Edward si Jacob o plac atat de mult pe Bella?

Deoarece este diferita. Nu are doua fete, e unica. Aparent, lui Edward ii place mirosul ei. Cu Jacob e diferit. Jacob a iubit-o de cand se stie. Ei devenisera cei mai buni prieteni pentru ca tatii lor au fost cei mai buni prieteni. Probabil de aceea a iubit-o inca de cand erau copii.

~ de ancudeu pe noiembrie 29, 2009.

Lasă un comentariu