Vampirii sunt la moda

barnabas04

Cine ar fi zis ca vampirii pot fi atat de trendy incat orice actor sa-si doreste sa participe la acest nou val. Mai nou Johnny Depp este incantat de ideea de a face un film cu vampiri. Bineinteles ca acesta nu-si va face aparitia in nicio parte din seria Twilight, ci va aduce la viata o poveste cu vampiri un pic mai veche.

Inca de copil vedeta din „Piratii din Caraibe” era obsedata de show-ul „Dark Shadows”, show ce prezenta viata unui om pe nume Barnabas Collin lovit de blestemul vampirismului. Actorul se anunta a fi foarte incantat in a interpreta acest personaj afirmand ca „Era ceva foarte ciudat la Barnabas Collin, avea o vibrare ciudata, o vibrare care ma face sa ma simt intrigat de ea. Eram obsedat de Barnabas Collin. Am fotografii cu mine in care tineam afise cu Barnabas Collin cand aveam vreo 6 ani”.

In realizarea acestui proiect Johnny Depp il are alaturi pe celebrul sau partener Tim Burton cu ajutorul caruia a avut un succes incomensurabil cu filmele „Edward Scissorhands” si „Sleepy Hollow”.

~ de ancudeu pe august 22, 2009.

Lasă un comentariu